Όλες οι κατηγορίες
Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Εταιρική Παρουσίαση

Η Seize Compressor (Shanghai) Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2009. Το εργοστάσιο βρίσκεται στο No.188 Jinliu Road, Jinshan Industrial Zone, Shanghai. Έχει αγοράσει 100 mu γης, 40 mu στην πρώτη φάση και 60 mu στη δεύτερη φάση, και διαθέτει τον κορυφαίο εξοπλισμό επεξεργασίας και δοκιμής κεντρικού κοχλία στη βιομηχανία.

Seize-ο πρωτοπόρος της παγκόσμιας αεροσυμπιεστής εξοικονόμησης ενέργειας! Με ανεξάρτητη βασική τεχνολογία, εξοικονόμηση ενέργειας αεροσυμπιεστής διπλές ευρεσιτεχνίες! Η εταιρεία ενσωματώνει Ε&Α, κατασκευή, μάρκετινγκ και υπηρεσίες, και είναι κατασκευαστής επωνυμίας που εστιάζει στην εξοικονόμηση ενέργειας συμπιεστές αέρα!

Η εταιρεία είναι μια νέα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και εξειδικευμένης στη Σαγκάη, με πιστοποιημένο εργαστήριο ενεργειακής απόδοσης. Όλα τα προϊόντα της υπερβαίνουν το εθνικό πρότυπο ενεργειακής απόδοσης πρώτης κατηγορίας και πολλά προϊόντα έχουν κερδίσει το National Energy Efficiency Star, μια επιχείρηση επίδειξης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην περιοχή Jinshan, και κέρδισαν τον τίτλο του ηγέτη της βιομηχανίας.

Η εταιρεία έχει περισσότερες από 40 πατέντες! Ορισμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν περάσει πιστοποιήσεις ISO9001, ISO14001, CE και άλλες πιστοποιήσεις.

Η εταιρεία είναι η πρώτη μάρκα στον κλάδο που έλαβε το "Star of Energy Efficiency", με αριθμό πιστοποιητικού 001. Έχουμε την ευρεσιτεχνία της εφεύρεσης για ολόκληρο το μηχάνημα και το προφίλ του αεροσυμπιεστή εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρεία έχει 360 υπαλλήλους και περισσότερα από 100 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής αεροσυμπιεστών εξοικονόμησης ενέργειας που αντικαθιστά εισαγόμενες μάρκες σε μεγάλη κλίμακα. Μέχρι τώρα, η Seize έχει πουλήσει περισσότερους από 30,000 αεροσυμπιεστές εξοικονόμησης ενέργειας παγκοσμίως και έχει πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια KW αεροσυμπιεστών εξοικονόμησης ενέργειας, εξοικονομώντας στους χρήστες περίπου 15 δισεκατομμύρια γιουάν σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα για τον πλανήτη μας κατά περίπου 15 εκατομμύρια τόνους.

3
2
3
1
5
1
1
2
4
7

Καυτές κατηγορίες